Hjelpemiddelsentralen i Vestfold og Telemark flytter

Innhold

Fra og med fredag 22. september stenger NAV Hjelpemiddelsentral på Kjørbekk. De skal flytte til Larvik. Flyttingen medfører reduserte tjenester fra sentralen fra 25. september til 4. oktober.

I denne tidsperioden vil vi ikke få noen hjelpemidler fra sentralen (kun senger og madrasser), og de vil ikke ta imot retur av hjelpemidler. Akutte reparasjoner vil bli utført.  

Årsaken til flyttingen er at NAV sine hjelpemiddelsentraler i Vestfold og Telemark er slått sammen til en hjelpemiddelsentral.

Sentralene i Sandefjord og Skien flyttes derfor til et nytt bygg på Amundrød i Larvik. Besøksadressen blir Rødbølveien 26. Dette er vis à vis Holms motell og Skeidar.

Gjelder kun de som har behov for langtids lån
Nav hjelpemiddelsentralen låner ut hjelpemidler til personer som har varig (over 2 år) og vesentlig redusert funksjonsevne på grunn av sykdom, skade eller lyte. Dette er noe man søker om via NAV.

Utlån av tekniske hjelpemidler ved et midlertidig behov, håndteres fremdeles av kommunalt korttidslager ved Borgehaven Bo- og rehabiliteringssenter.

Mer informasjon om hjelpemidler finner du her

 

Til toppen