Skien og Porsgrunn UKM 2024

Innhold

Endelig er det UKM-festival igjen! UKM (Ung Kultur Møtes) er en arena for alle, uansett hvor man kommer fra og hvilke kulturinteresser man har.

Påmelding og mer info her: https://ukm.no/2023-porsgrunn-skien-ukmporsgrunnogskien/

Her kan du oppleve det som rører seg av kultur blant ungdom i Grenland. Du kan stå på scenen med ditt uttrykk enten det er dans, dikt, teater, impro, musikk, akrobatikk. Du kan stille ut kunst i alle format eller bidra til å gjennomføre arrangementet som fotograf, filmprodusent, scenetekniker, konferansier eller lignende! Dette er for deg mellom 13 og 20 år. UKM er en arena der ungdom møter ungdom, der kultur utveksles, uten konkurranse, men med tanker om utvikling, læring og samhold. Kort sagt; UKM skal være Norges viktigste kulturelle møteplass for unge. 

Ingen konkurranse
UKM er ikke ment som en konkurranse, men ungdommene kan likevel gå videre i et system på tre nivåer – lokalmønstring om vinteren, fylkesmønstring om våren og til slutt den nasjonale UKM-festivalen i juni.

Billettpriser: 85 kr for alle over 20 år. Gratis for alle under 20 år.

En arena for alle
Ett av målene med UKM er at det skal være en arena for alle, uansett hvor man kommer fra og hvilke kulturinteresser man har. Mulighetene til å drive med kultur skal ikke bestemmes ut fra verken geografi eller demografi.

Når: Lørdag 9. Mars Klokka 17:00
Hvor: Peer Gynt Ibsenhuset

Plakat Tekst A4 A3 A2 (1) (002)
Til toppen