Ønsket AT Skog velkommen til Porsgrunn

Innhold

I mars flyttet hovedkontoret til AT Skog fra Skien til Storgata 171 – 175 i Porsgrunn. Ordfører, varaordfører og næringssjefen tok seg en tur innom for å ønske velkommen til kommunen.

Bedriftsbesøk AT Skog 2 2000

Eiendommen med de gamle trehusene ligger på Osebro. Tidligere holdt arkitektfirmaet Børve & Borchsenius til der. De nye eierne har pusset opp innvendig, og lokalene fremstår som moderne og attraktive.

AT Skog er skogeiersamvirke for skogeiere i Vestland, Rogaland, Agder og Telemark. Konsernsjef Anders R. Øynes forteller at lokaliseringen i Porsgrunn ble til litt tilfeldig. De hadde vært på utkikk etter nye lokaler en stund da han, på en søndagstur til Porsgrunn i 2021, oppdaget at eiendommen var til salgs.

- Trebygningene passer godt til oss som jobber med skogbruk og tømmeromsetning, sier konsernsjefen.

- Vi har ikke hatt hastverk, og har tatt oss god tid til å få det slik vi ønsker, forteller han.

At de ansatte har flyttet kontorsted fra Skien til Porsgrunn, har ikke bydd på store utfordringer. Flere har til og med fått kortere arbeidsvei.

- Det at kontoret ligger nær knutepunktet kommer som en bonus for oss. Flere av de ansatte har også oppdaget det gode kollektivtilbudet som finnes i Grenland. Det går hyppig buss. Dessuten er den billig, legger han til.

I alt 32 ansatte skal ha arbeidsstedet sitt i de nyoppussede lokalene. I AT Skog er det et bredt spekter av selskaper i hele verdikjeden for tømmer. Totalt er det 250 ansatte i konsernet. Omsetningen ligger på 2,4 milliarder kroner.

Bedriftsbesøk AT Skog 2000
Til toppen