Ny virksomhetsleder i Helse og omsorg

Innhold

Tina Rusdal (56) har fått jobben som virksomhetsleder for Frednes sykehjem og St. Hansåsen lokalmedisinske senter.

Tina Rusdal er ny virksomhetsleder
Tina Rusdal er ny virksomhetsleder

De siste 3 årene har Tina Rusdal vært avdelingsleder ved legevakten. Hun har tidligere hatt forskjellige lederjobber innen helse og omsorg i Oslo kommune, og har også vært enhetsleder ved Sykehuset Telemark.

Hun er utdannet sykepleier og har tilleggsutdannelse innen administrasjon og ledelse.

- Jeg gleder meg til å bli kjent med den nye virksomheten, alle de ulike avdelingene og menneskene der. Det blir både spennende og krevende å overta stillingen med så mange ulike spenn av fagområder. Jeg er både glad og ydmyk for at jeg nådde opp blant svært mange gode søkere, sier Rusdal.

- Så blir det spennende at legevakten skal ansette ny leder og utlysning kommer i disse dager. Jeg blir værende i stillingen til ny leder tiltrer, legger hun til.

Som leder for virksomheten får hun et samlet økonomisk, faglig og administrativt ansvar for en virksomhet med 5 avdelingsledere. Kommunalsjef for Helse- og omsorg Aud Fleten blir hennes nærmeste leder, og hun inngår i kommunalområdets ledergruppe med 11 andre virksomhetsledere.

- Vi var heldige som hadde flere søkere til stillingen, og ser at det er interesse for lederstillinger i kommunen. Tina ble valgt blant annet med bakgrunn i bred erfaring fra utviklingsarbeid og som leder, sier Aud Fleten.

- Vi i lederkollegiet i Helse og omsorg ser frem til å få Tina med på laget, sier hun

Til toppen