Nå kan du levere og kjøpe brukt elektronikk og hvitevarer på Pasa

Innhold

Trenger du brødrister, riskoker, TV eller kanskje et kjøleskap? Nå kan du få kjøpt dette brukt, for en billig penge, på gjenvinningsstasjonen i Pasadalen.

Noe er også splitter nytt og ikke pakket ut. Prisen på produktene er ikke satt for å tjene penger, men for å holde liv i tiltaket.

Du kan også levere elektronikk og hvitevarer du ikke trenger lenger. Det er gratis.

Både mottak og salg av brukt skjer via Ombruksteltet.

Åpningstider

Du kan levere gjenstander i hele åpningstiden til gjenvinningsstasjonen. Skal du handle, så er butikken åpent alle hverdager fra 08.00 til 15.30.

Se åpningstider og mer informasjon om Pasadalen gjenvinningsstasjon her.

Alle Samlet

Mer enn et miljøtiltak

Å sette brukte elektronikkprodukter tilbake på markedet gir en stor miljøgevinst. At dette også gir mennesker som trenger det verdifull arbeidstrening, er en god ting.

Det Keops Arbeid og Utvikling KF som tar imot, tester og selger. Keops er en arbeid- og inkluderingsbedrift som motiverer, bistår og styrker mennesker på veien til et yrkesaktivt liv. De hjelper mennesker med å komme i arbeid, finne en jobb som passer bedre enn den man har i dag eller med å komme tilbake til egen jobb.

Driftsleder i Keops, Espen Myhra, sier at dette er en unik satsing fordi arbeidstreningen blir så reelt som mulig. Det gir en fin mulighet for å få bred arbeidserfaring gjennom ulike oppgaver som mottak, transport, reparasjon og kundehåndtering.

For å drive arbeidstreningen knyttet til denne nysatsingen har de ansatt en elektriker ved navn Håkon Falkendal.

Alt de får inn blir testet. Ting som ikke fungerer lenger, blir gjenvunnet i samarbeid med Renovasjon i Grenland. Renovasjonsselskapet bidrar også med brukbare produkter som blir levert på gjenvinningsrampa.

Så neste gang du har noe du ikke trenger lenger, tenk på å levere det til ombruksteltet på Pasadalen gjenvinningsstasjon, i stedet for å kaste det.

Ulike Varer KEOPS
Gjenvinningstasjon Inne
Ombrukstasjonen
Til toppen