Julestemning til deg

Innhold

Nå er adventstiden endelig her, og jula er i høyeste grad til stede på våre kulturarenaer.

Pepperkakebad i svømmehallene, utekino i sentrum, juleverksted på biblioteket, julemusikk og -teater i Ælvespeilet og pepperkakelandsby hos Fritid!

Trenger du en pause fra julestria? Da er du hjertelig velkommen til å senke skuldrene på Porsgrunn bibliotek. Les en avis, drikk en kopp kaffe og slå av en prat. Eller kanskje du trenger lesestoff til jula? Her finner du både julebøker og andre bøker. Lørdag 9. desember blir det gratis fortellerforestilling med Gunn Inger Aareskjold, og lørdager og søndager i desember er det juleverksted i barneavdelingen. Visste du forresten at biblioteket tilbyr flere filmtjenester som gjør at du kan strømme film gratis hjemme i din egen stue? Sjekk Porsgrunnbib.no for mer informasjon.

Filmsentret Charlie fortsetter suksessen med gratis utekino i desember! I år har vi flyttet arrangementet til Rådhusamfiet og utvider med julemarked på Rådhusplassen. Kjøp deg noe godt å spise og noe varmt å drikke på markedet og se “Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul” søndag 10. desember. Vi garanterer julestemning!

 

Snekker Andersen Utekino Bilde

I desember er det også 1 år siden vi startet strikkekinoen hos oss, noe som skal markeres med en skikkelig hyggelig juleavslutning og visning av årets julefilm “Den første julen i Skomakergata” 14. desember. Billetter på charlie.no.

Og du? Er du usikker på hva du skal kjøpe i julegave til en som har alt? Gi en filmopplevelse! Hos oss kan du kjøpe kinogavekort med valgfritt beløp.

Idrettsavdelingen ønsker alle velkomne til et besøk i badene våre hele desember. Det er aktiviteter som vanlig tirsdag og torsdag i Kjølnesbadet og mandager i Stridsklevbadet! Selveste lille-julaften blir det pepperkakebad fra klokken 10-14 med gratis inngang, vi serverer pepperkaker og gløgg. Kom,kom!

Skulle du være sent ute med noen julegaver så fikser vi det også😊 Det blir nemlig rabatterte priser på årskort og klippekort i uke 50 og 51. Følg oss gjerne på Idrett i Porsgrunn på Facebook for info og nyheter fra både oss og resten av idretts-Porsgrunn!

Fritidsavdelingen bobler over av juleaktiviteter for ungdom. Den beste julebrusen skal selvsagt kåres. Julegrøt, jule-kahoot, julefilmer og juleverksted hører også med. 

I år holder Bakgården Ungdomshus åpent i romjula - Hver dag, til og med 1. og 2. juledag fra 12-18!

Desember På Lundedalen 2023
Desember 2023

kulturhuset Ælvespeilet får du oppleve Jannickes jul, Julelatter, Jul med Prøysen, Clara og Nøtteknekkeren og enda mer. Sett deg godt til rette i byens storstue og la musikken, teateret og humoren sette deg i julestemning.

Se juleprogrammet til Ælvespeilet her!

Gode minner skal ikke koste mye! Derfor er mange av våre desembertilbud helt gratis. Vårt juleønske er at du senker skuldrene, bruker byen, og koser deg på arenaene våre.

GOD JUL!

Til toppen