Frivillighetskonferansen - programmet er klart!

Innhold

19. oktober feires frivilligheten i Porsgrunn i kulturhuset Ælvespeilet. Se programmet her.

Arrangementet er gratis og åpent for alle interesserte (hent ut gratisbillett her). Frivillighetskonferansen er en feiring av frivilligheten i Porsgrunn. Her kan du bli bedre kjent med ulike frivillige organisasjoner og la deg inspirere av foredrag og underholdning i hovedsalen i kulturhuset.

Frivilligtorg
Klokken 17:00 sparkes Frivillighetskonferansen i gang med frivilligtorget, hvor du kan bli bedre kjent med et bredt spekter av frivillige organisasjoner. En god arena for å finne deg en ny fritidsaktivitet, lære mer om ulike initiativ - eller står du på stand, så kan du knytte kontakter og få nye samarbeid på beina. Se hvem som deltar på årets frivilligtorg her.

MG 2604

Mange høydepunkter
Konferansen i hovedsalen byr på en rekke spennende innslag. Høydepunktene inkluderer inspirasjonsforedrag ved håndballprofilen Anja Hammerseng-Edin fra Porsgrunn, underholdning ved Studio D.A.N.S. koret Sing With a Stranger og andre lokale aktører. Vår nye fylkeskultursjef Maja Foss-Five leder oss gjennom kveldens program. 

Anja Hammerseng Edin 2022 1 (1)

Det vil også bli delt ut frivillighetspris for å hedre de som har utmerket seg i frivillig arbeid i Porsgrunn. Dette er en viktig anerkjennelse av dem som gir av sin tid og innsats for å forbedre lokalsamfunnet.

Under konferansen vil du få informasjon om Aktivitetsportalen og Frivilligbørs. Frivilligbørs planlegges i 2024. Det er et internasjonalt konsept som legger til rette for mer og bedre samarbeid på tvers av ulike sektorer i lokalsamfunnet. Her møtes lokalt næringsliv, frivillighet og det offentlige ansikt til ansikt og utveksler ønsker og idéer til samarbeid. Hør mer om dette konseptet under årets konferanse.

Konferansen byr også på variert underholdning og inspirasjon fra Porsgrunnsfrivilligheten, som trekker frem gode eksempler fra egne prosjekter.

Konferansen ledes av vår nye fylkeskultursjef Maja Foss-Five.

Tider
17:00 – 18:00: Frivilligtorget
18:00 – 18:30: Pause med noe å bite i
18:30 – 19:15: Konferanse del 1
19:15 – 19:30: Pause
19:30 – 20:30: Konferanse del 2

Arrangementet er gratis og åpent for alle som ønsker å delta. For å sikre deg en plass, kan du hente ut gratisbillett HER.

For mer informasjon og oppdateringer om Frivillighetskonferansen 2023, besøk vår nettside.

Dette arrangementet er en flott måte å feire frivillighetens betydning i Porsgrunn på og oppmuntre flere til å engasjere seg i sitt lokalsamfunn. Vi ser frem til å møte dere alle sammen!

MG 2931
Til toppen