Brattås barnehage

Innhold

Brattås barnehage og Lundelia barnehage ble en virksomhet, «Barnehagene på Brattås og Heistad» januar 2018. Å være to barnehager innenfor samme virksomhet skaper bredere kompetanse og et større fagmiljø for de ansatte. Dette skaper igjen god kvalitet for våre foreldre og barn.

Vi arbeider etter Porsgrunn kommunes verdigrunnlag. Fellesskap, likeverd, mangfold og raushet. Målet er at verdiene skal være synlige, for alle som besøker eller en del av våre barnehager.

Kommende år er virksomhetens satsningsområde livsmestring med fokus på voksenrollen. Personalet skal legge til rette for et miljø preget av lekende læring, samspill og mestring slik at barna kan utvikle seg på en god måte i fellesskap med andre  Dette kan du lese mere om i vår årsplan.

Brattås barnehage

Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser øverst på Brattås. Barnehagen har et fantastisk variert og spennende uteområde, som innbyr til variert lek og fysisk aktivitet. Rett på utsiden av gjerdet har også barnehagen bygget opp et området som kalles «Farmen» . Dette skogsområdet er flittig i bruk. Her kan barna utfolde seg med både hamring, spikking, og saging. Området har dessuten egen grillplass hvor det blir tilberedt måltider over bål.

Barnehagen har 43 plasser og 10 ansatte, fordelt på tre avdelinger. Brattås har også egen småbarnsavdeling med god voksentetthet. I perioder har vi også både studenter og lærlinger i tillegg til det faste personalet.

Vi tilbyr to næringsrike og gode måltider om dagen, samt frukt og grønt. Barn og voksene kan høste grønnsaker fra vår lille kjøkkenhage. En gang i uken serveres et varmt måltid.

Kontaktinformasjon

  • Telefon Brattås barnehage: 35510998
  • Virksomhetsleder, Marianne Ingvaldsen tlf: 99465299
  • E –post: og.lundelia.barnehage@porsgrunn.kommune.no
  • Besøksadresse: Tellusveien 1, 3942 Porsgrunn
  • Postadresse: Postboks 128, 3901 Porsgrunn
Barnehageportalen
Til toppen