Pub til pub med Rem og Rem

Innhold

Kl. 18.00: Park Bistro. 19.30: Karjolen Pub. 22.00: Ælvespeilet. Fri inngang.

Etter en feiende flott pub til pub-runde med Tore Renberg i fjor gjentar vi suksessen. Bli med Rem og Rem fra pub til pub! 

Håvard Rem er en av våre mest folkekjære poeter og en prisvinnende forfatter. Simen Rem er en erfaren musiker som har turnert hele Europa og USA.
Sammen utgjør de duoen Rem & Rem, far og sønn, musikk og poesi, bok og album.

I hele ti år har de turnert landet med konserter bestående av sterk lyrikk og musikk. Deres nyeste samarbeid tar utgangspunkt i Håvards siste lyrikksamling, «Almanakk» (Cappelen Damm, 2020). Boka som inneholder 365 dikt, et dikt for hver dag i året, er allerede trykket i tre opplag. I år har boka blitt til musikkalbumet «Almanakk», produsert av Simen og utgitt på Norges største uavhengige plateselskap Grappa Musikkforlag.

«Almanakk» er Rem & Rems oppfølger til debutalbumet «Hustavler» (Grappa Musikkforlag, 2015), som høstet gode kritikker: «Det oser av sjel og nerve her.» Fædrelandsvennen. «Rett og slett en hyllest til livet slik det er.» Varden

Siden første konsert i 2011 har duoen opptrådt i alt fra kirkerom og bibliotek til Rockefeller, fra festivaler og kulturhus til Oslo Spektrum.

Gjennom konsertforestillingene har publikum kommet nært på tekstene og musikken til Rem & Rem, samt de norske oversettelsene av Bob Dylan og Leonard Cohens sangskatt, kjent fra albumsuksessene «Cohen på norsk» og «Dylan på norsk».

Bli med Rem og Rem fra pub til pub i Porsgrunn
18:00: Park Bistro
19:30: Karjolen
22:00: Ælvespeilet

Alm Foto 5 Svart Hvitt

Arrangør: Porsgrunn bibliotek i samarbeid med Park Bistro, Karjolen Pub og Ælvespeilet.

Park Bistro: Jernbanegata 2, 3915 Porsgrunn
Karjolen Pub: Sverresgate 19, 3921 Porsgrunn
Ælvespeilet: Storgata 164, 3915 Porsgrunn

Facebook: Pub til pub med Rem og Rem, Kulturnatt Porsgrunn | Facebook

Til toppen