Ælvespeilet strømmer Norske Kulturhus’ digitale fagseminar

Innhold

Kulturhuset Ælvespeilet direktestrømmer stort fagseminar for kultursektoren i neste uke.

«Jaha?» tenker du kanskje nå, og lurer på «hva er nyhetsverdien i dette her da?»

Joda, nå skal du høre:

«Norske kulturhus ble stiftet i 1997 og er kulturhusenes egen interesseorganisasjon. Med 130 medlemmer i ryggen arbeider vi daglig for levende kultur der folk bor – fordi kultur bidrar til bedre levekår og visker ut ulikheter. Vår medlemsbase strekker seg fra Longyearbyen i nord til Lyngdal i sør, og omtrent hver tredje kommune i landet har i dag et kulturhus som er medlem i vårt kulturnettverk.»
Fra Norske Kulturhus årsrapport 2019.

Ælvespeilet har det siste året opparbeidet seg kompetanse og teknisk utstyr til å levere store og kompliserte strømminger. Når Norske Kulturhus la ut tilbudet om å søke på å produsere vårens digitale fagdag, kastet Ælvespeilet seg på, leverte inn en søknad, og ble valgt ut til å levere en direktesending til alle de 130 medlemmene av Norske Kulturhus. Det er altså ikke 130 personer, men 130 kulturhus og leverandører med alle sine ansatte som skal få med seg denne sendingen fra Porsgrunn.

Vi skal da vise Ælvespeilet og Porsgrunn by fra sine aller beste sider til hele vårt langstrakte land. Her skal vi selvfølgelig også vise frem noen utvalgte artister til kulturarbeidere på de aller fleste kulturhus i landet.

Artistene som skal opptre er Symre, The Plague, Ingrid Halle og John Olav Hovde.

Symre
Til toppen