Meierigården helse- og aktivitetssenter

Innhold

Meierigården helse- og aktivitetssenter er et av flere kommunalt drevne møteplasser med kafeteria, fotterapeut, frisør. Vi som jobber her er kommunalt ansatte. I tillegg får vi hjelp fra frivillige, ulike lag og foreninger og privatpersoner.

Til oss kan du komme for en hyggelig prat, bestille noe i kafeteriaen, delta på kurs, temamøter, underholdning, aktiviteter og fysisk trening, for å nevne noe.

Målgruppe

Vi er en møteplass åpen for alle, hvor hoveddelen av våre brukere er godt voksne mennesker. Men vi tilbyr også aktiviteter på tvers av generasjoner.

Kriterier

I all hovedsak gjennomføres gruppemøter/ aktiviteter via gruppene selv. Vi tilbyr lån/utleie av lokalene på dagtid, kveld og helg. Aktiviteter i regi av oss, blir annonsert og krever påmelding.

Forventninger til deg

Ta kontakt dersom du har en hobby, aktivitet eller et kurs du ønsker å starte/være med på, om du ønsker å leie våre lokaler eller lurer på om møteplassen kan være noe for deg eller dine.

Hva kan du forvente?

En hyggelig, inkluderende og tilrettelagt møteplass, med kafeteria, fotterapeut og frisør, samt mange ulike aktiviteter og kurs.

Eksempler på gruppebaserte tilbud

Ulike håndarbeid som strikking, brodering og knipling, treskjæring, glasskunst, korsang, bridge, ALL grupper, trim- og bassenggruppe, ulike pensjonistgrupper, spanskkurs og andre seniorkurs på forespørsel.

Åpningstider

Mandag til fredag 08.30 – 14.00

Pris

Våre lokaler kan benyttes gratis på dagtid, men leiepris tilkommer kveld og helg. Ved enkelte av våre aktiviteter/kurs må du betale en egenandel. Prisene i kafeteria, time hos fotterapeut og frisør, følger egne prislister.

Hvordan ta kontakt

Adresse: Storgata 115, 3921 Porsgrunn
Postadresse: Pb 128, 3901 Porsgrunn
Tlf kontor: 35 56 54 50
Tlf kjøkken: 35 56 54 56
Tlf frisør: 917 16 708
Tlf fotterapeut: 975 03 155
Følg oss på facebook: Meierigården Helse og aktivitetssenter

Mail avdelingsleder: anett.herbjornsen@porsgrunn.kommune.no

Mail ass. avd.leder: anette.bakke.kolle@porsgrunn.kommune.no

Til toppen