Se programmet til Frivillighetskonferansen

Innhold

2022 er frivillighetens år og Porsgrunn kommune ønsker å kaste et flomlys på frivilligheten og mulighetene som finnes i det frivillige Porsgrunn. I år åpner vi dørene til Ælvespeilet 11. mai, helt uten billetter, og inviterer alle som vil inn til et digert frivilligtorg, inspirasjonsforedrag med Olaf Tufte, prisutdeling og variert underholdning fra flere scener.

Alt er selvsagt gratis.

Nysgjerrig på mulighetene i det frivillige Porsgrunn?
På årets frivilligtorg kan du bli kjent med over 40 ulike organisasjoner - og de kan bli kjent med deg, og ditt engasjement. Her kan du gå fra stand til stand og bli godt kjent med bredden i frivilligheten. Torget er åpent hele kvelden, kl. 17:00 – 21:00.

Program
I tillegg til torget blir det ulike innslag underveis, på flere scener, bl.a. Pors Turn, presentasjon av digital aktivitetsoversikt, musikk ved Brevik musikkorps og mye mer. Dette skjer mellom disse programpunktene:

17:00: Åpning ved Ordfører Robin Kåss
19:00: Olaf Tufte: Inspirasjonsforedrag
20:00: Utdeling av Frivillighetsprisen

Konferansier: Ingrid Kåss og Morten Hagevik

Onsdag 11. mai
Kl. 17:00 – 21:00
Ælvespeilet

Frivillighetskonferansen Olaf Tufte

Olaf Tufte
Litt om Olaf Tufte, som står for årets inspirasjonsforedrag:

Norsk roer og bonde. Olaf Tufte er en allsidig idrettsutøver og var aktiv i mange idretter i barneårene og ungdomstiden! Først når han var 17 år begynte han med roing og ble medlem av Horten Roklubb.

Han viste et uvanlig fysisk talent for roing, og debuterte internasjonalt ett år senere i junior-VM i München i 1994.

Siden den gang har Olaf deltatt i syv Olympiske Leker og gikk av med gull både i Athen 2004 og i Beijing 2008. Han har også vunnet og tatt medaljer i flere verdensmesterskap og har blitt nordisk mester 11 ganger. 

«Jeg har vokst opp i fotball- og romiljø som er «Tuftet» på dugnad. Menneskene som bruker av sin fritid for at andre skal få utøve sin idrett er noen av de viktigste brikkene i samfunnet vårt.» Hør mer fra den olympiske mesteren 11. mai i Ælvespeilet.

Åpent hus - gratis - ingen billetter - velkommen!

Medium Logo Hovedlogo Negativ Bakgrunnsfarge (1)

Frivillighetens år
Frivillighetens år 2022 skal feire Norges viktigste lagarbeid! Alle lag, foreninger, frivilligsentraler, kommuner og andre samarbeidspartnere inviteres med til å synliggjøre og aktualisere frivilligheten, øke kjennskap og anerkjennelse og til å få flere med!

Året er forankret i regjeringens Frivillighetsmelding. Det er Frivillighet Norge som har fått ansvaret for å planlegge og koordinere innsatsen rundt året. Det skal markeres fra nord til sør, på digitale og analoge flater og i både fysiske og digitale arrangementer. Vi gleder oss til å feire frivilligheten. Uten den stopper Norge opp!

Bli med og feire Norges viktigste lagarbeid!

Overordnede mål med Frivillighetens år 2022:

  • Få flere nye med i frivilligheten!
  • Gjøre flere arenaer tilgjengelige!
  • Skape større kjennskap til merverdien frivillig sektor skaper i det norske samfunnet!

Les med på: www.frivillighetensar.no

Frivillighetskonferansen på Facebook: https://fb.me/e/2u9X6OjvO

Torg Frivillighetskonf
Til toppen