Porsgrunn er vertskap for NM i svømming.

Norgesmesterskapet i svømming på kortbane (25 meter) 2021 for junior, senior og parasvømmere arrangeres i Kjølnesbadet i Porsgrunn torsdag 11. – søndag 14. november. Teknisk arrangør er Svømmeklubben Poseidon Porsgrunn.

Mer enn 400 svømmere fra hele landet er samlet i Kjølnesbadet når Svømmeklubben Poseidon arrangerer NM i kortbanesvømming. Mesterskapet, som startet torsdag, vil foregå hele helgen.

Det forventes mange spennende dueller i løpet av de fire NM-dagene, der mange av svømmerne kommer rett fra sterke prestasjoner i EM kortbane i Kazan, melder Norges svømmeforbund i en pressemelding.

Kjølnesbadet ble tatt i bruk i januar 2020 og er 25 x 25 m stort med 10 baner.

Publikumsbad er dessverre stengt i tidsrommet 10.-14.november.
Stridsklevbadet er åpent som normalt.

Vi ønsker alle atleter lykke til!

Det var en stolt ordfører Robin Kåss, kultur- og idrettssjef Mariann Eriksen og avdelingsleder for idrett Espen Raastad som kunne ønske svømmepresident Cato Bratbakk og leder av Poseidon Merethe Pepevnik lykke til med mesterskapet.
Kjølnesbadet: Arena for NM