Korvandring i Porsgrunn sentrum 11. juni

Innhold

Vårens vakreste eventyr er intet mindre enn en velklingende verdensnyhet av og med kor i Porsgrunn.

Lørdag 11. juni kan du vandre gjennom byen og oppleve nydelig sang fra 5 kor på ulike steder - utendørs! Arrangementet er gratis, og arrangeres av Porsgrunn Musikkråd i samarbeid med kommunen og Porsgrunn Min By.

Første gang?
Leder av Musikkrådet, Ragnhild Klingberg, har ikke hørt om et lignende arrangement, så vi våger å kalle dette for en verdensnyhet. Kormusikken står sterkt her i Porsgrunn, så det er kanskje ikke så rart at et slikt konsept oppstår her.

Porsgrunn Musikkråd har 29 medlemsorganisasjoner med forskjellig kunstnerisk utfoldelse. Å synge i kor under pandemien har mildt sagt vært utfordrende, så vi håper at korvandringen kan hjelpe både publikum og kor til å ta sanggleden tilbake. Ønsker du å synge i kor, så trenger du ikke å nøle med å ta kontakt – det er nemlig mange kor som ønsker seg flere medlemmer.  

JADA Kor

Musikalsk vandring
Møter du opp ved Bratsberg brygge kl. 12:00 i morgen, lørdag 11. juni, så kan du være med på vandringen som er innom 5 kor på veien opp mot Rådhusamfiet. Skuespiller Guandaline Sagliocco er ledestjerne og viser vei fra oppstart kl. 12 utenfor PrivatMegleren i Skomværgata 18. Korene synger ca. 10 minutter hver.

Korvandring B.Kart

1 Canto Ammonia – ved Bratsberg brygge
2 Porsgrund Sangforening – på Øya
3 Velferdskoret – ved Husfliden
4 Vokalgruppen JADA – på trebrygga
5 Hydrokoret fra Oslo
6 Allsang i Rådhusamfiet

Porsgrunn Musikkråd håper at dette blir en god opplevelse for mange, og at vi på lørdag ser starten på årlig tradisjon.
Dette er et gratis arrangement som ikke krever påmelding.

Se Facebookarrangementet her

Guendaline Sagliocco
Korvandring Nyhet Pknett
Til toppen