Julestemning til deg fra oss

Innhold

Start førjulskosen sammen med oss i kulturvirksomheten i Porsgrunn! Hos oss skjer det mye året rundt, også i desember. Les mer om det her.

Pepperkakebad i svømmehallene, juleverksted på biblioteket, Ælvespeilet spiller og synger jula inn, julebrussmaking på Bakgården, og husk: popcorn smaker best på utekino!

Filmsenteret Charlie fortsetter feiringen av sine hundre år i hele desember. Visste du at du kan gå på kino helt gratis? Hver tirsdag er det gjensyn med gamle favoritter på stort lerret og med topp lyd. Gratis er også «Teddybjørnens jul» på utekino i Rådhusparken 4. desember (arrangeres sammen med PBBL). Pakk inn hele familien i varme klær og tepper og se årets store julefilm. Kanskje bamsen også får være med?

Den fineste julepynten lager du av gamle bøker! Porsgrunn bibliotek viser deg hvordan med eget juleverksted og nok av brukte bøker til alle! Det blir også juleverksted i barneavdelingen hver lørdag og søndag i desember.

1 Kulturvirksomheten PMB Avisa

Dra krakken bortåt glaset og bli med inn i Prøysens kjente og kjære juleunivers på Ælvespeilet.  Eller kanskje det ikke blir jul uten Tre nøtter til Askepott? I tillegg får både juleshow og julelattergalla plass på scenen i byens storstue.

Kul jul blir det på Bakgården Ungdomshus. Den beste julebrusen skal selvsagt kåres. Julegrøt, pepperkakebaking, julefilmer og juleverksted hører også med. Ikke gå glipp av årets julemarked!

Da mangler bare julebadet!  Svømmehallene på Kjølnes og Stridsklev kan by på både spinning og vannaerobics. Eller ta et morgenbad onsdager på Kjølnes. Dagen før dagen inviteres du til pepperkakebading. Gratis inngang for både pepperkaker og andre.

Gode minner skal ikke koste mye! Derfor er mange av våre desembertilbud helt gratis. Vårt juleønske er at du senker skuldrene, bruker byen, og koser deg på arenaene våre.

 GOD JUL!

Til toppen