Bli med på sommerles!

Innhold

Det er klart for den digitale lesekampanjen Sommerles.no.

Fra 1. juni – 31. august kan alle 1. - 7. klassinger i Porsgrunn være med på Norges kuleste lesekampanje, sammen med barn fra hele Norge. Dette gjelder også dem som skal begynne på skolen eller som er ferdig med 7. klasse.

Sommerles.no har vært en stor suksess gjennom flere år, og i fjor deltok over 164 000 barn. Målet med kampanjen er å motivere barna til å lese så mye de bare orker i løpet av en lang sommerferie.

Sommerles.no gjør det gøy å lese!

Hvordan blir man med på Sommerles? Barna lager seg en profil på www.sommerles.no, registrerer alt de leser i kampanjeperioden og får XP (poeng) for hver leste side. Barna får også tilgang til en spesialskrevet fortelling av forfatter Mari Moen Holsve. Kodeord, digitale troféer og kule premier som kan hentes på biblioteket er viktige stikkord for sommerleserne!

Også i år blir det egne ambassadører for Sommerles i Porsgrunn. Disse leseglade barna får egne t-skjorter og skal fortelle de andre barna på skolene sine hvor moro det er å være med på Sommerles!

Ta gjerne kontakt med oss på biblioteket for mer informasjon om Sommerles. Vi kan selvsagt også bidra med spennende lesetips.

www.sommerles.no

Microsoftteams Image (3)
Til toppen