Arbeidsglede i kjølnesbassengene

Innhold

Stor arbeidsglede i det nye kjempeanlegget for idrett som bygges på Kjølnes og også inne i det eksisterende bassenget her.

Det jobbes i godt driv inne i den nye svømmehallen på Kjølnes og det er hektiske dager for gjengen på rundt 50 arbeidere, som skal sørge for ferdigstillelsen.  Men samtidig som byggeprosjektet holder koken som planlagt, er det fortsatt alle muligheter til å nyte en svømmetur dersom du besøker Kjølnesområdet.

Porsgrunnshallen holder nemlig  åpent som vanlig, alle ukedager fra kl. 16.00 til 21.00 og fra kl. 13.00 til 18.00 i helgene.  Både her og ved det nye kjempebassenget som etter hvert skal fylles med 1,25 millioner liter vann, finner du verdens blideste badevakter, klare til å hjelpe.

 I januar blir det en egen allsidig og fargerik  åpningsuke med ulike arrangement, hvor den nye svømme og idrettshallen behørig skal  feires og presenteres  for hele befolkningen.  Frem til formell overlevering av anlegget til kommunen i november, så jobbes det bl.a  med flislegging av både dusjsone, badstue og tilskuertribune. Det unike hev/seng-bassenget skal prøvefylles og testes og i idrettshallen arbeides det bl.a med gulvet  og plater på veggene.  Mens det er hurtig tempo på arbeiderne nå, blir det enda mer full fart forover og ikke minst spenningsøyeblikk,  når idretten inntar det nye anlegget  på nyåret. Det venter også mye glede for befolkningen ellers, som her får oppgraderte muligheter for å være aktive hele livet.  

Til toppen