Visma Flyt Skole & Skooler

Visma
Flyt
Skole

Visma Flyt Skole er Porsgrunnskolens administrative system.

I systemet registreres den informasjonen skolen har behov for vedrørende barnet og dets skolegang. Informasjonen er lagret etter de krav som til enhver tid er gjeldene for sikker håndtering av personinformasjon.

Innholdet i systemet brukes i skolens daglige administrative drift og danner grunnlaget for vitnemålet etter 10. trinn.

Spesielt for foresatt:

Visma Flyt Skole har en webside der foresatte kan logge inn med MinID eller BankID.

Her skal foresatte kontrollere egen kontaktinformasjon som epost og mobilnummer og endre ved behov, håndtere samtykker osv.

Visma Flyt Skole har også en app «Min Skole» som fungerer på iOS og Android. Foresatte bruker denne til å  melde fravær og ha dialog med skolen.

VISMA SFO

Ved nyttår 2020 flyttes SFO administrasjon fra IST SFO til Visma SFO. Da får foresatte bare en nettside/app de trenger å forholde seg til.

Kontakt din skole om du har spørsmål om Visma Flyt skole.

Skooler

SKOOLER er et LMS Learning Management System. Det betyr at SKOOLER er et hverdagsverktøy for lærere, hvor de legger ut planer, oppgaver og vurderinger. Her ligger da vurderinger og grunnlaget for de karakterene som skal settes i Visma - terminkarakter og standpunktkarakter.

 

Elever logger seg inn på SKOOLER for å blant annet finne informasjon om læringsarbeid, datoer for oppgaver og innleveringer og for å laste opp arbeid til innlevering. Foresatte logger seg for å finne planer, vurderinger, oversikt over oppgaver og bildegalleri.

 

Foresatte kan logge seg på SKOOLER via nettsiden eller ved å laste ned appen SKOOLER Parent på telefon. Man logger seg inn ved hjelp av Bank ID.

 

Til toppen