Gjenbruksbutikken

Innhold

Gjenbruksbutikken er en kombinasjon av en hyggelig interiørbutikk og et sted med variert utvalg av møbler og “rare ting”. Går du på oppdagelsesferd hos oss kan du finne glemte gamle skatter.

Besøksadresse: Jernbanegata 15, 3915 Porsgrunn
Telefon butikk: 97 40 19 93
Åpningstider:
Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: 09.00 – 15.30
Torsdag 09.00 – 17.00

Vi er også på Facebook!

OMBRUK-stasjonen på Eidanger Gjenvinningsstasjon (Pasa).

OMBRUK-stasjonen på Pasa er åpent fra kl. 08.00 til 19.30 hverdager.
Lørdag er vi åpent fra kl. 09.00 til 17.00.
Ellers følger vi stengetidene til RIG på Pasa, (ferier/helligdager etc).

Butikken har et raust miljø med mennesker og arbeidsinkludering i fokus. Butikken bemannes i hovedsak av deltakere i arbeidstrening. Vi kan blant annet tilby følgende varer:

  • Salongbord
  • Salonger
  • Kjøkkenbord/spisestuer/stoler
  • Seksjoner/hyller/kommoder
  • Kjøkkenutstyr/porselen/glass/boller/fat m.m.
  • Pyntegjenstander
  • Bilder/malerier

Med andre ord: noe for alle!

Gjenbruk

Gjenbruk betyr at ting som er blitt overflødig/unødvendig for noen, brukes på nytt i stedet for å kastes. Gjenbruk er energiøkonomisk og et ressursbesparende element i beste miljøpraksis, og du støtter et godt formål ved å levere inn brukt til oss.

Keops Kurs- og arbeidssenter har inngått samarbeid med RIG, som driver Pasadalen avfallsanlegg. Vi har en bemannet stasjon ved anlegget der privatkunder kan levere inn møbler og annet utstyr. Varene kan også leveres direkte til butikken etter avtale. Ta da kontakt med oss først. Alle gjenstander/møbler bør kunne repareres uten for store utfordringer.

Alle varer som kommer inn til oss blir renset, vasket og eventuelt reparert før salg. Noen blir også pusset opp, lakkert, malt etc. Dette arbeidet foregår inne på våre verksteder.

Ved alle slike henvendelser og forespørsler, besøk oss i vår butikk eller
ta direkte kontakt på telefon: 97 40 19 93

Gjenbruksbutikken har fast avtale om å møblere alle nye flyktningeboliger i Porsgrunn kommune, og i tillegg leverer vi møbler og utstyr til sosialhjelpsmottakere i kommunen vår.

Til toppen