Vestsiden helse- og aktivitetssenter

Innhold

Vestsiden helse- og aktivitetssenter er et av flere kommunalt drevne møteplasser med kafeteria, fotterapeut, frisør. Vi som jobber her er kommunalt ansatte. I tillegg får vi hjelp fra frivillige, ulike lag og foreninger og privatpersoner.

Til oss kan du komme for en hyggelig prat, bestille noe i kafeteriaen, delta på kurs, temamøter, underholdning, aktiviteter og fysisk trening, for å nevne noe.

Målgruppe

Vi er en møteplass åpen for alle, hvor hoveddelen av våre brukere er godt voksne mennesker. Men vi tilbyr også aktiviteter på tvers av generasjoner.

Kriterier

I all hovedsak gjennomføres gruppemøter/ aktiviteter via gruppene selv. Vi tilbyr lån/utleie av lokalene på dagtid, kveld og helg. Aktiviteter i regi av oss, blir annonsert og krever påmelding.

Forventninger til deg

Ta kontakt dersom du har en hobby, aktivitet eller et kurs du ønsker å starte/være med på, om du ønsker å leie våre lokaler eller lurer på om møteplassen kan være noe for deg eller dine.

Hva kan du forvente?

En hyggelig, inkluderende og tilrettelagt møteplass, med kafeteria, fotterapeut og frisør, samt mange ulike aktiviteter og kurs.

Eksempler på gruppebaserte tilbud
Ulike håndarbeid, korsang, trim- og bassenggruppe, ulike pensjonistgrupper og ulike seniorkurs.

Åpningstider

Mandag til torsdag 08.30 – 14.00

Pris

Våre lokaler kan benyttes gratis på dagtid, men leiepris tilkommer kveld og helg. Ved enkelte av våre aktiviteter/kurs må du betale en egenandel. Prisene i kafeteria, time hos fotterapeut og frisør, følger egne prislister.

Hvordan ta kontakt

Adresse: Zimmermannløkka 1, 3920 Porsgrunn
Postadresse: Pb 128, 3901 Porsgrunn
Tlf kontor: 35 57 35 45
Tlf frisør: 917 16 708
Tlf fotterapeut: 906 50 722
Følg oss på facebook:

Mail hovedkontakt vestsiden: rita.ramona.odegard@porsgrunn.kommune.no  

Mail avdelingsleder: anett.herbjornsen@porsgrunn.kommune.no

Til toppen