Lundelia barnehage

Innhold

Brattås barnehage og Lundelia barnehage ble en virksomhet, «Barnehagene på Brattås og Heistad» januar 2018. Å være to barnehager innenfor samme virksomhet skaper bredere kompetanse og et større fagmiljø for de ansatte. Dette skaper igjen god kvalitet for våre foreldre og barn.

Vi arbeider etter Porsgrunn kommunes verdigrunnlag. Fellesskap, likeverd, mangfold og raushet. Målet er at verdiene skal være synlige, for alle som besøker eller en del av våre barnehager.

Kommende år er virksomhetens satsningsområde livsmestring med fokus på voksenrollen. Personalet skal legge til rette for et miljø preget av lekende læring, samspill og mestring slik at barna kan utvikle seg på en god måte i fellesskap med andre  Dette kan du lese mere om i vår årsplan.

Lundelia Barnehage

Barnehagen er bygget i 1981, ble renovert i  2011. Lundelia barnehage ligger nederst i Lundedalen, med kort vei til både skog og sjø. Et steinkast fra barnehagen ligger det et flott turområde som er utarbeidet av barnehagen, «Gammebo» Her finnes det både grillplass og grillhytte, og et flott kupert, utfordrende og spennende miljø som innbyr til fysisk aktivitet. Barnehagen benytter dette skogsområdet til turer hele året. 

Barnehagen har 64 plasser, og 14 ansatte fordelt på 3 avdelinger. Vi har egen småbarnsavdeling for de minste barna, med god voksen tetthet. Dette er med på å skape trygge og gode rammer, for den første tiden i barnehagen.  I perioder har vi også både studenter og lærlinger i tillegg til det faste personalet.

Vi tilbyr to næringsrike og gode måltider om dagen, samt frukt og grønt. En gang i uken serveres et varmt måltid.

Kontaktinformasjon

  • Telefon Lundelia barnehage: 35930840
  • Virksomhetsleder, Marianne Ingvaldsen tlf: 99465299
  • E –post: og.lundelia.barnehage@porsgrunn.kommune.no
  • Besøksadresse: Øvre Lundeveg 93, 3941 Porsgrunn
  • Postadresse: Postboks 128, 3901 Porsgrunn
Barnehageportalen
Til toppen