'''

Godkjent reguleringsplan for Pans veg 20

Bystyret har i sitt møte den 06.03.2014 i sak 18/14 godkjent privat forslag til ”Reguleringsplan for Pans veg 20”.

Pans veg 20Planområdet måler 12,2 daa og ligger inntil Pans veg på Heistad like nordvest for gamle Heistad barneskole.

Hensikten med planen er å legge til rette for boliger i form av små leiligheter og hybler samt kontorer og lager i eksisterende og ny bebyggelse.

Bystyrets vedtak kan påklages til Miljøverndepartementet.

Eventuell klage skal først framsettes skriftlig for Utvalg for plan og kommunalteknikk i Porsgrunn kommune.

Reguleringsplanen består av plankart og planbestemmelser, begge sist datert 30.01.13, samt planbeskrivelse med saksframlegg og politiske vedtak.

Plandokumenter som pdf-filer:

01. OVERSIKTSKART.pdf
02. SAKSOVERSIKT.pdf
03. PLANBESKRIVELSE.pdf
04. PLANKART.pdf
05. PLANBESTEMMELSER.pdf
06. ILLUSTRASJONSPLAN.pdf

Ved spørsmål, ta kontakt med saksbehandler Lars-Petter Ose, tlf. 35 54 78 50, e-post: Lars.petter.ose@porsgrunn.kommune.no

Bystyrets godkjenningsvedtak kan påklages til Miljøverndepartementet.

Eventuell klage skal fremmes skriftlig for Utvalg for plan og kommunalteknikk innen 02.05.2014 fortrinnsvis via elektronisk høringssvar eller i brevs form adressert til:

Porsgrunn kommune
Byutvikling