'''

Forslag til kystkulturplan 2015-2027 med handlingsprogram 2015-2018

Dette er en plan for Porsgrunn kommunes arbeid med kystkultur i 12 år framover med tilhørende forslag til handlingsprogram for de nærmeste 4 år.

Planen har hovedvekt på tiltak i Brevik, Sandøya, øyene og skjærgården. Det er i dette geografiske området mange ideer har sitt utspring og virkefelt, der resultater forventes og som handlingsprogrammet er rettet mot.
Hovedtemaene i planen er stedsutvikling og natur- og kulturbasert næringsutvikling, konkretisert med tiltak på tre utvalgte satsingsområder: 1)Brevik og Sandøya, 2)ferdigstillelse av kyststi mellom Stathelle og Larvik grense og 3)øyhopping som sommeraktivitet i fjordområdet mellom Brevik, Helgeroa og Langesund.
Det er lagt opp til en kombinasjon av egne kommunale handlinger og regionale samarbeidstiltak. Der formålet oppnås lettere, eller oppgaver blir bedre løst gjennom regional samhandling, søkes tiltaket utført i et samarbeid med lokale myndigheter i Bamble og Larvik, og regionale myndigheter i Vestfold og Telemark.

Kystkulturplan 2015-2027 med handlingsprogram - høringsdokument.pdf

Planforslaget kan også ses på kommunens servicesenter i Storgata 153.
Eventuelle merknader sendes fortrinnsvis som elektronisk høringssvar, på e-post til postmottak@porsgrunn.kommune.no eller skriftlig til Porsgrunn kommune, Kulturvirksomheten, postboks 128, 3901 Porsgrunn, innen 30. november 2014.