'''
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spør oss direkte!

Via nettprat eller sms.

Start nettprat »

Informasjonsside

Porsgrunn kommune sin nettportal har mulighet for endring av skriftstørrelse og opplesing av tekst.

For at alle skal ha mulighet til å lese publiserte dokumenter skal alle dokumenter så langt det lar seg gjøre publiseres som word, pdf og odf.

Microsoft Office er en programvarepakke med ulike programmer tilpasset kontorbruk. Pakkene leveres for både Microsoft Windows og Mac-maskiner. Den finnes i flere forskjellige versjoner og utgaver og inneholder ulike programmer for å sende, motta, behandle og publisere informasjon. Kilde: Wikipedia.
Les mer om Microsoft Office.

PDF, Portable Document Format, er et digitalt dokumentformat som er utviklet av Adobe Systems og introdusert i 1993. Filene vises på skjerm i samme form som de har når de blir skrevet ut. Det kan betraktes som en form for digitalt papir. Kilde: Wikipedia.
Last ned Adobe Reader gratis.

OpenOffice.org (OOo eller OO.o) er en komplett fri kontorprogramvarepakke. Den er tilgjengelig for mange forskjellige operativsystemer, inkludert Linux, Mac OS X, Microsoft Windows, Solaris, FreeBSD, OpenBSD, OpenVMS og IRIX.[1] Pakken støtter OpenDocument, som er EU- og ISO-standard for utveksling av digitale dokumenter.Kilde: Wikipedia.
Last ned OpenOffice gratis.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


print utSkriv ut