Våre lærlinger i 2016

Porsgrunn kommune har for tiden 78 lærlinger. Av disse er 37 nye i år. Alle våre nye lærlinger ble invitert til en introduksjonsdag i rådhuset 26. august.

Porsgrunn kommunes lærliger 2016- Hensikten med introduksjonsdagen er å gi de en generell informasjon om Porsgrunn kommune, forteller lærlingeansvarlige Leikny Klaudiussen og Sigrun Skarding.

HR-sjef Heidi Gule ønsket lærlingene velkommen til introduksjonsdagen. Kommunalsjef Aud Fleten snakket om struktur og kultur i kommunen.

Deretter delte Emmie Helgesen av sine erfaringer som tidligere lærling.

Hovedverneombud Arvid Svendsen og HMS-sjef Anne-Karin Nordmo fortalte om arbeidstakers rettigheter og plikter som ansatt.

HR-rådgiver Kjetil Annonsen Strandi ga de nye lærlingene en kort innføring i IKT, Ansattportal og om vær-varsom-plakaten knyttet til bruk av sosiale medier.

Resten av dagen ble lærlingene delt inn i grupper med ulike tema knyttet til eget fagområde.