Utbedring av spillvannsledinger - 2017

Arbeidet utføres ved installering av "strømpe" i ledningen.

Porsgrunn kommune vil i 2017 rehabilitere en rekke avløpsledninger.

Under rehabliteringen vil et nytt rør/strømpe laget av polyesterfilt vrenges inn og etableres i det gamle røret, deretter blir denne strømpen herdet med damp/varme. Under denne prosessen vil det bli frigjort styrèngass. Denne gassen kan fra tid til annen kunne merkes som en ubehagelig lukt i nærliggende hus. Det gjøres oppmerksom på at gassen er helt ufarlig i så små mengder som det her er snakk om . Normalt vil den forsvinne i løpet av kort tid uten å skape sjenanse av noen betydning.

De registrerte grenrør/stikkledninger åpnes ved hjelp av en fjernstyrt robåt under kontinuerlig TV-inspeksjon, rett etter strømpeinstallasjonen. Det er entreprenør Aasleff A/S som utfører arbeidet.

De berørte husstander får nærmere informasjon i form av eget skriv levert i postkassa.

Eventuelle spørsmål rettes til:

Stig Hernholm, Porsgrunn kommune Kommunalteknikk tlf.: 917 37 872