Til topps i Telemarksmesterskap

Elevbedriften Fahre Solutions EB fra Heistad ungdomsskole gikk helt til topps i Telemarksmesterskapet for elevbedrifter 2017.

Tre av guttene i Fahre Solutions EBUngdomsbedriften vant kategorien Beste elevbedrift 2017.

De har laget et produkt som alle Apple-brukere kan ha nytte av.

Ungdomsskoleelevene var nemlig lei av at enden på ladekablene til IPhone/IPad ofte går i stykker. Ladekablene har et svakt punkt i overgangen mellom ledning og elektronikk. Ved mye bøying og bevegelse eksponeres ofte trådene og ledningene går i stykker. De har derfor laget kabler som er bedre forsterket rundt de svake områdene.

5 unge entreprenører
Fahre Solutions består av Olliver Eilefstjønn-Solli, Alexander Marinius Pepevnik, Elias Tusvik, Martin Krossli Larsen og Ludvik Fosse Halvorsen.

Om mesterskapet
Telemarksmesterskapet er en salgs og markedsføringsarena for alle Elevbedrifter i Telemark. Her får elevene mulighet til å selge og vise frem produktene sine til besøkende. I tillegg er det en konkurranse hvor man konkurrerer innen forskjellige kategorier. Kategorien Beste elevbedrift er kanskje den aller gjeveste.

I år var det 67 elevbedrifter med i konkurransen som foregikk i Rønholthallen, Bamble.

Med seieren i Telemarksmesterskapet går Fahre Solutions EB videre til NM for Ungdomsbedrifter 2017. Mesterskapet avholdes i Lillestrøm 4-5. mai.

Vi gratulerer med seieren i Telemark, og ønsker lykke til videre!