'''
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spør oss direkte!

Via nettprat eller sms.

Start nettprat »

Spanderte kake på Norcem

Norcem er i siget. Bedriften har nettopp inngått den største enkeltkontrakt noensinne. Kontrakten innebærer leveranser av 280.000 tonn sement over en treårsperiode. I dag hadde ordfører Robin Kåss med seg kake til de ansatte.

Ordfører Robin Kåss og Leder for hovedutvalg for kultur i Telemark fylkeskommune, Tone Berge Hansen, deler ut kake til fabrikkdirektør David Verdu

Kontrakten er med det spansk-italienske entreprenørkonsortiet Acciona Ghella JV (AGJV), som blant annet er ansvarlig for deler av Follobaneprosjektet.

- Vi vil gjerne gratulere dere med kontrakten. Vi er veldig glade for at det går bra for dere, sa ordfører Robin Kåss til fabrikkdirektør David Verdu.

- Det er også bra at dere har en miljøvennlig måte å produsere sement på. Metoden gjør at dere slipper ut mindre CO2 enn mange tilsvarende bedrifter. Det er kanskje ekstra viktig når leveransen skal tilrettelegge for miljøvennlige transportmetoder som tog, sa Kåss.

Verdu satte pris på oppmerksomheten, og på at ordføreren tok seg tid til besøket.

- Det betyr mye for de ansatte at det kommer litt positiv omtale av det vi driver med. Takk skal du ha, sa fabrikkdirektøren.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


print utSkriv ut