'''
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spør oss direkte!

Via nettprat eller sms.

Start nettprat »

Ruster opp Olavsberget og Kattøya

Bystyret har vedtatt å gjøre Olavsberget og Kattøya enda mer attraktivt og tilgjengelig for alle i Porsgrunn. I dag åpnet ordfører Robin Kåss det som trolig er landets første flytende vannklosett.

Landets første flytende do Doene er festet i flytebryggen som ligger mellom Olavsberget og Kattøya. De er koplet opp mot avløpssystemet med sjøkabler. Dette er bare ett av de tiltakene som nå gjøres i området.

På Kattøya er det en ny lavvo som folk kan benytte på tur. For fiskerne skal det monteres en kum til rensing av fisk. Stupetårnene blir fikset og malt i løpet av vinteren. Gangforbindelsene blir reparert med tanke på fremkommelighet.

I tillegg er det skiltet bedre. På parkeringsplassen har det kommet et skilt til badeanlegget og Kattøya. Det er også satt opp et informasjonsskilt om Presteåsen nærområde.

Bedre skilting ved Olavsberget/Kattøya- Tiltakene kommer blant annet etter mange innspill politikerne har fått fra innbyggere i Porsgrunn, forteller ordfører Robin Kåss.

Ordføreren tror det er flere som kommer til å bruke fiske- og turområdet nå. Han håper også folk vil ta godt vare på toalettene.

- Toalettanlegg gjør det enklere for de besøkende, og bedrer trivselen i området, sier Kåss.

- Når vi i tillegg etterhvert får på plass ny sykkelsti ved Nystrandvegen, blir denne perlen innerst i Eidangerfjorden enda mer brukt av både store og små. Dette vil øke ytterligere øke attraktiviteten til Porsgrunn som boområde, avslutter ordføreren.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


print utSkriv ut