'''

Premierer det første paret som gifter seg i rådhuset

Ordfører Robin Kåss og varaordfører Janicke Andreassen lover litt ekstra oppmerksomhet til de første som vier seg i kommunens storstue.

Rådhuset i PorsgrunnPorsgrunn kommune gjennomfører vigsler på fredager mellom kl 10.00 og kl 14.00. Det betyr at første mulighet blir fredag 5. januar.

-  Det er ingen som har booket denne dagen ennå. Det første paret ut mottar en pengegave på 3000 kr og et minne av det mer knusbare slaget, sier ordfører Robin Kåss.

Både han og varaordføreren gleder seg til å ta fatt på den nye oppgaven. Vielsene skal foregå i bystyresalen som ligger i 2. etasje i rådhuset. I løpet av november og desember skal det gjøres små tilpasninger av rommet slik at det skal utgjøre en så fin ramme som mulig.

- Det er en spesiell dag for mange. Vi ønsker derfor  å legge slik at folk skal synes det er allright med en vielse på rådhuset. Så får vi gjøre korrigeringer underveis, sier Kåss

- Første paret er prøveklut for ordningen. Litt ekstra oppmerksomhet må de regne med. Det er derfor hyggelig å kunne gi dem en ekstra påskjønnelse, legger han til.

Les mer om vielser i Porsgrunn kommune her: www.porsgrunn.kommune.no/vielse