Ønsker forslag på kandidater til priser

Hvem fortjener årets kulturpris og byggeskikkpris? Send inn dine kandidater!

Ønsker seg mange kandidater til priser: Janicke Andreassen, Ane Ose, Tore Nybø, Mette Weitemeyer, Sjur Ajer, Tone Valland, Fredrik Botnen

Ønsker seg mange kandidater til årets priser: Janicke Andreassen (Ap), Ane Hobæk Ose (V), Tore Nybø (Brevik Historielag), Mette Weitemeyer (Kulturvirksomheten), Sjur Ajer (H), Tone Valland (Kulturvirksomheten), Fredrik Botnen (Rødt) bidrar alle inn i jakten på gode prisvinnere.

Fristen for å melde inn kandidater til prisene er 1. september 2017. Du kan også melde på deg selv!

Porsgrunn kommunes kulturpris
Prisen kan tildeles kunstnere, kulturinstitusjoner, lag/organisasjoner eller enkeltpersoner som har ytt en betydelig kunstnerisk/kulturell innsats i kommunen. Prisen kan også gis med det formål å gi inspirasjon til videre innsats og utvikling.

Porsgrunn kommunes byggeskikkpris
Prisen kan gis til eier av enkelthus/anlegg som er utbedret med respekt for egenart og miljøverdi. Nybygg som fornyer og utvikler god byggetradisjon, eller er godt tilpasset eksisterende bygningsmiljø kan også tas i betraktning.

Fullstendige retningslinjer kulturprisen

Fullstendige retningslinjer byggeskikkprisen

Begrunnede forslag på kandidater til begge prisene sendes til:
Porsgrunn kommune, Kulturvirksomheten, Pb. 128, 3901 Porsgrunn.

Spørsmål:
Spørsmål om kulturprisen rettes til mette.weitemeyer@porsgrunn.kommune.no

Spørsmål om byggeskikkprisen rettes til tone.valland@porsgrunn.kommune.no