Nytt liv til lekeplass

Med stor dugnadsinnsats er uteområdet ved gamle Herøya Barnepark, i Damgata 7, oppgradert. I går ble ferdigstillelsen markert med ordfører Robin Kåss til stede.

Ordfører markerte åpning av lekeplass på HerøyaMange naboer, barn og unge hadde møtt frem for å være med på begivenheten. Det ble servert både pølser og kake.

-Vi har lagt ned mye jobb med oppgraderingen av lekeplassen vår. Nå er det bare fotballmålet igjen som ligger og venter på å bli montert, sa primus motor Ann Mari Bjurholt.

Sammen med flere andre ildsjeler har hun opprettet Barnas Vel Herøya. De har fått tillatelse av kommunen til bruk av området. Nå har det satt det skikkelig i stand.  I dag fremstår det som en attraktiv og trygg plass for barna å være.

Ordføreren gratulerte Herøya med den flotte lekeplassen.  Han hadde med seg både blomster og en gave på 5000 kroner til Barnas Vel.

Gaven ble mottatt med stor begeistring – nå blir det nok en ny gressklipper!