'''
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spør oss direkte!

Via nettprat eller sms.

Start nettprat »

Ny styreleder i Porsgrunn Utvikling AS

Bjørn Christian Anker (65) ble i dag valgt til nytt styremedlem og styreleder for Porsgrunn Utvikling.

Anker er i dag daglig leder i Betonmast Telemark as. Han har vært i entreprenørbransjen siden 1977- både nasjonalt og internasjonalt. Anker har også jobbet 10 år offshore for Grenland Group, og 2,5 år som leder i Vekst i Grenland.

Bjørn Christian Anker er ny styreleder i Porsgrunn Utvikling AS- Først og fremst synes jeg det er stas å få en slik forespørsel, sier Bjørn Christian Anker.

- Jeg er opptatt av at Porsgrunn skal være et attraktivt sted. Vi må utnytte potensialene i regionen. Jeg synes det er viktig med utvikling av nye nærings- og boligområder. Her håper jeg å kunne bidra med min erfaring, sier han.

- Jeg er veldig glad for at vi har fått en så erfaring og engasjert styreleder som Bjørn Anker, sier ordfører Robin Kåss på vegne av valgkomiteen.

- Han vil sammen med resten av styret bidra til at Porsgrunn Utvikling når våre mål for å skape arbeidsplasser, boliger for barnefamilier og forvalte våre felles verdier på en økonomisk fornuftig måte.

- Tidligere styreleder Ole Henrik Lia har bedt generalforsamlingen om å fratre etter 8 år. Porsgrunn Utvikling har hatt meget gode resultater i disse årene, og Porsgrunn Bystyre vil gjerne takke for innsatsen, sier ordfører Robin Kåss

Samtidig rykket styremedlem Jan Erling Nilsen (38) opp som nestleder.

I tillegg til nevnte personer vil styret bestå av nåværende styremedlemmer:

  • Jan Løkling
  • Anne Tilly Bagås
  • Gro Aakre

Forslaget på kandidat kom fra en enstemmig valgkomite. Den har bestått av Robin Kåss (Ap), Janicke Andreassen (Ap), Anne Karin Hansen (H) og rådmann i Porsgrunn Per Wold.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


print utSkriv ut