'''
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spør oss direkte!

Via nettprat eller sms.

Start nettprat »

Meierigården helse- og aktivitetssenter er på Facebook

- Endelig er Meierigården helse- og aktivitetssenter på Facebook. Nå blir det mye enklere å nå ut med informasjon til våre brukere. Det sier leder for helse- og aktivitetssenteret Anett Herbjørnsen.

Anett Herbjørnsen og Anette Bakke KolleSammen med Anette Bakke Kolle har hun ambisjoner om å få litt fart på senteret.

- Vi ønsker å nå et stadig bredere publikum, og vil at flere nye blir med på våre aktiviteter og kurs, sier Herbjørnsen.

Det er mange gjengangere på senteret. De ønsker seg flere nye brukere.

Herbjørnsen og Kolle mener dørstokkmila er høy for noen. Ved å bruke Facebook håper de at flere vil få opp øynene for hva som foregår på innsiden av “det gule slottet midt i byen”.

-  Kanskje terskelen for et besøk blir noe lavere? Vi har mange kurs og aktiviteter, frisør og fotpleier. Dessuten har vi åpen kafé her hver dag.  Der serverer vi varm mat hver tirsdag og torsdag, forteller Herbjørnsen.

- Vi oppfordrer alle til å ta en tur innom oss. Det er hyggelig om folk bare tar en kaffe, slår av en prat og ser hvilke tilbud vi har, legger Kolle til.

Meierigården er det første av helse- og aktivitetssentrene i kommunen som er på Facebook.

- Vi ønsker å prøve kanalen for Meierigården først. Dersom erfaringene blir gode, vil vi også opprette egne sider for de andre, sier Herbjørnsen.

Meierigården helse- og aktivitetssenter sin facebookside

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


print utSkriv ut