'''
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spør oss direkte!

Via nettprat eller sms.

Start nettprat »

Lucas er innbygger nummer 36 000

Lucas Omenås (11 måneder) er Porsgrunns innbygger nummer 36 000. I går fikk han besøk av ordfører Robin Kåss og varaordfører Janicke Andreassen.

Lucas Omenås (11 måneder) er Porsgrunns innbygger nummer 36 000Med seg hadde de blomster og et fat fra Porsgrunds Porselænsfabrik med teksten “Velkommen som Porsgrunns innbygger nummer 36 000!”.

Lucas er en del av en familie på 3. De flyttet til Skjelsvik i månedsskiftet august – september. Mamma Lassalete Alves er fra Portugal og jobber i Sandefjord. Pappa Sindre Omenås er fra Ålesund og jobber i Kragerø.

Familien valgte å bo i Porsgrunn. Boligen er sånn noenlunde midt mellom arbeidsplassene og nær E18. Det siste var viktig med tanke på arbeidsvei.

Lille Lucas har nettopp begynt i Nystrand barnehage. Der trives han godt.

Lucas Omenås (11 måneder) er Porsgrunns innbygger nummer 36 000. I går fikk han besøk av ordfører Robin Kåss og varaordfører Janicke Andreassen.1000 innbyggere på 6 år
I løpet av tredje kvartal passerte vi 36 000 innbyggere. Forrige gang vi bikket en 1000-grense var tredje kvartal 2010.

De første 9 månedene i år økte befolkningen i Porsgrunn med 204 personer. Det er mer enn hele fjoråret. Det nøyaktige tallet 1. oktober var 36 159 mennesker.

Svakere enn landet, men pilene peker oppover
Veksten hittil i år er på cirka 0,6 prosent i Porsgrunn, mens veksten på landsbasis er på 0,73 prosent. Selv om vi ikke er på landsgjennomsnittet, er differansen mindre enn på flere år.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


print utSkriv ut