Lanserer velkomstpakke for nye innbyggere

Porsgrunn kommune gir nå ut en velkomstpakke til nye innbyggere.

Første brevbunke ligger klar til utsending på ServicesenteretHver måned skal Servicesenteret sende ut et brev til alle som flytter til kommunen, enten det er tilbakeflyttere eller nytilflyttere. Brevet som er signert ordfører oppfordrer til et besøk på Servicesenteret der de kan hente en velkomstpakke.

Når kundene kommer til Servicesenteret skal de få god tid til å snakke med en av servicemedarbeiderne i kommunen. De går gjennom innholdet med kunden og sørger for at kunden ikke har ubesvarte spørsmål når han/hun går.

Målet er at alle nye innbyggere skal få god informasjon i innflyttingsfasen slik at de føler seg velkommen i kommunene og regionen.

Bildet: Første brevbunke ligger klar til utsending på Servicesenteret

Velkomstpakken inneholder:

• Gavekort fra svømmehallene
  • Gavekort fra Ælvespeilet
  • Et par kinobilletter
  • Parkeringsskive
  • Refleks
  • Kortholder
  • Opplevelseskart for Grenland
  • Hurtigfakta om Porsgrunn kommune
  • Program fra Ælvespeilet
  • Informasjon angående renovasjonsordningen
  • Kulturinformasjon
  • Tømmekalender
  • Sorteringsguide fra Renovasjon i Grenland
  • Gassplakaten
  • Tidsaktuell informasjon. Nå på forsommeren er for eksempel PIT-programmet relevant.
  • Visittkort fra ordfører

Ordfører Robin Kåss, Vetle Fink og Christina Malén Staulen Første brev går til 369 husstander som har flyttet til kommunen siden nyttår.

Bildet: To av de som har flyttet til Porsgrunn siden nyttår er Christina Malén Staulen og Vetle Fink. Fredag fikk de besøk av ordfører Robin Kåss. Han hadde med seg et eksemplar av velkomstpakken og ønsket dem velkommen til kommunen.