Innsamling av marint søppel.

Kystlotteriet

Porsgrunn kommune har en lang kystlinje, og vi er opptatt av å bevare den på best mulig måte.

Vi er avhengig av at alle bidrar i dette viktige arbeidet, og du har muligheten til å delta gjennom Kystlotteriet.
Du får utlevert plastsekker for innsamling på Servicesenteret i Porsgrunn kommune, og flere andre steder beskrevet på lotteriets hjemmeside.

Sekkene blir hentet der du forlater dem. Det eneste du må gjøre er å send inn skjema under eller kontakte kommunens Servicesenter og din henvendelse vil bli videreformidlet til Skjærgårdstjenesten, eller sende en e-post direkte til Skjærgårdstjenesten.  Husk å oppgi ditt mobilnummer og hvor sekkene skal hentes.

E-post til Skjærgårdstjenesten i Porsgrunn: anne.humborstad@porsgrunn.kommune.no
Kommunens Servicesenter: 35 54 70 00

Plukker du søppel i en av nabokommunene kan du kontakte:

Servicetorget Bamble kommune: 35 96 50 00
Skjærgårdstjenesten i Kragerø: 932 20 923

Du kan lese mer på Kystlotteriets hjemmeside.

Takk for at du bidrar til et bedre miljø!