'''
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spør oss direkte!

Via nettprat eller sms.

Start nettprat »

Kastreringskampanje for katter

Redd Dyra Telemark og SPCA Telemark (Society for the Prevention of Cruelty to Animals) kjører felles kastreringskampanje for de som har behov for økonomisk hjelp for å få kastrert katten sin.

KattDette er et tilbud til de som virkelig har behov for økonomisk hjelp, og som ellers ikke har råd til å kastrere katten sin.

Dyrevernsorganisasjonene forteller at det dessverre blir født alt for mange uønskede kattunger som eiere ikke får gitt bort.  I Redd Dyra Telemark og SPCA Telemark ser resultatet av det hvert eneste år.

I år har de derfor inngått en avtale med 13 dyreklinikker. Der får katteeiere en meget redusert pris ved at de dekker mellomlegget. Eiers del må betales hos klinikken samme dag som pus kastreres.

Kampanjeprisen er:

  • Kastrering hannkatt kr 300,-
  • Sterilisering hunnkatt kr 600,-

Dette er godt under 50 prosent av markedspris.

Kampanjen varer så langt ressursene rekker.

Mattilsynet støtter kampanjen
- Hjemløse katter og private kattehold uten formeringskontroll fort kan bli et dyrevelferdsproblem. I enkelte tilfeller ser vi at private kattehold uten formeringskontroll kan bli et velferdsproblem også for katteeieren. Lokalmiljøet blir også berørt, sier Mattilsynet i et skriv til kommunen.

Søknadsskjema
Søknadsskjema kan du få ved å henvende deg til:
Redd Dyra på e-post: epost@redd-dyra.no
Arken Kragerø Dyreklinikk på e-post: kragerodyreklinikk@gmail.com
Mattilsynet på telefon 22 77 81 82

Ferdig utfylt søknadsskjema sendes til epost@redd-dyra.no, eller som papirpost til Redd Dyra, Trommedalsveien 10, 3739 Skien.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


print utSkriv ut