Kåss valgt til styreleder i Norsk Vann

Ordfører Robin Kåss er valgt til styreleder i Norsk Vann. Norsk Vann er en interesse- og kompetanseorganisasjon for vannbransjen i Norge.

Ordfører Robin KåssOrganisasjonen skal bidra til å oppfylle visjonen om rent vann ved å arbeide for bærekraftig utvikling, sikre bransjen gode rammevilkår og legge til rette for kompetanseutvikling og kunnskapsdeling.

Norsk Vann eies av norske kommuner, kommunalt eide selskaper, kommunenes driftsassistanser og noen private samvirkevannverk.

Norsk Vann representerer 370 kommuner med rundt 95 prosent av Norges innbyggere.

Selskapet er organisert med begrenset ansvar. Det styres av eierne gjennom årsmøtet og av et styre sammensatt av representanter for eierne mellom årsmøtet.

Robin Kåss er i første omgang valgt til styreleder for to år, med mulighet for gjenvalg.

Foruten styreleder Robin Martin Kåss, består styret av følgende personer:

• Morten Finborud, Hias IKS (nestleder)
  • Knut Bjarne Sætre, Bærum kommune
  • Randi Erdal, Bergen kommune