Internasjonal matfestival på høgskolen

I dag bredte duften av ingefær, karri og hvitløk seg over Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN), studiested Porsgrunn. Årsaken var en internasjonal matfestival.

Mye spennende mat ble servert på årets internasjonale matfestivalDen internasjonale matfestivalen er et årlig arrangement, der de internasjonale studentene har anledning til å vise frem sin kultur og servere mat fra sine hjemland.  I år var rundt 16 land representert på festivalen.

Det er stor aktivitet blant studentene i forkant av et slikt arrangement. Mange legger mye arbeid i både planlegging og matlaging. Og det var tydelig at maten var god, for i løpet av kort tid var det bare smuler igjen.

Varaordfører Janicke Andreassen setter sitt fingermerke på det internasjonale treetVaraordfører Janicke Andreassen var invitert til arrangementet. Der fikk hun smake på flere av de spennende rettene. Hun fikk også sette sitt fingermerke på et internasjonalt tre – et tre hvor årets gjester skulle sette sine spor.

Matfestivalen har vært populær blant høgskolens studenter og ansatte i mange år. I overkant av 250 internasjonale studenter studerer ved HSN i Telemark. Mange av dem er master- og doktorgradsstudenter innen teknologifag.