Informasjonsmøter om sperring av veier

Bypakke Grenland vil sette opp fysiske sperringer for å hindre snikkjøring når bompengeinnkrevingen starter. Berørte inviteres til informasjonsmøter om tiltakene.

Vegsperringene er tenkt i Stigen og Axel Auberts gate i Porsgrunn, samt Breidablikkvegen på grensen mellom Porsgrunn og Skien.

Sperringene settes opp for å hindre uønsket gjennomkjøring i boområder. Noe som kan skje dersom bilister vil unngå betalingspunkter.

Breidablikkvegen
Tid:
mandag 29. februar kl. 17.30-19.00
Sted: IF Borg klubbhus
Denne veien stenges på kommunegrensen mellom Porsgrunn og Skien. Her møter representanter fra Skien og Porsgrunn kommuner, samt representanter fra Bypakke Grenland.

Stigen på Flåtten
Tid:
onsdag 2. mars kl. 17.30-19.00
Sted:
Grønli skole
Her møter representanter fra Porsgrunn kommune og Bypakke Grenland.

Axel Auberts gate på Herøya
Tid: onsdag 2. mars kl. 19.30-21.00
Sted: Herøya Nærmiljøsenter.
Her møter representanter fra Porsgrunn kommune og Bypakke Grenland.

For spørsmål om møtene, ta kontakt med Birgitte Finne Høifødt, Bypakke Grenland, på 906 01 001, eller e-post Birgitte.Finne.Hoifodt@t-fk.no.