'''
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spør oss direkte!

Via nettprat eller sms.

Start nettprat »

Hattefest på Mule

For et drøyt år siden etterlyste Mule sykehjem hatter. Disse skulle hjelpe beboerne å erindre sine yngre dager. Innsamlingsaksjonen ga resultater, og hattene har blitt tatt frem mer enn en gang. I går var de festtema.

Linda Welfler– Grunnen til at vi gjør dette er for å gi gode opplevelser – begivenheter som de kan leve på.  Selv om de glemmer, så husker kroppen gode opplevelser. De blir i godt humør og kjenner kanskje ikke så mye på savn av sine eller smerter, sier Linda Welfler, aktivitør på Mule sykehjem.

– Hattene er forresten et utgangspunkt for en samtale. I tillegg til hattefester har vi veteranbilløp der hattene kommer til sin rett, legger hun til.

Håkon Kristiansen sørget for et musikalsk innslagHattehistorier var også en del av gårsdagens festligheter. I tillegg var det flott sang og gitarspill av Håkon Kristiansen. Festmaten bestod av terteskjell med reker og fiskepudding.

– Det ble en fantastisk fest. Hattene hjalp til med humør og satte stemningen. Med en hatt på hodet blir det liksom litt fest med en gang. Jeg synes det er viktig at beboerne har et aktivitetstilbud, ellers blir de fort bare sittende og vente på neste måltid – og det blir jo kjedelig, sier Welfler.

 

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


print utSkriv ut