Ga penger til mer frivillighet på sykehjemmene

Frivillige bidrar til økt livskvalitet og trivsel ved våre sykehjem. I dag fikk Røde Kors 10 000 kroner av ordføreren. For pengene skal de utvide tilbudet.

Britt Lia steller neglene til Tordis AakesenVed Brevik sykehjem bidrar frivillige med frokostgruppe, sittedans og negl-spa hver onsdag. De arrangerer også kaffegruppe hver torsdag. I tillegg har sykehjemmet besøksvenner på både to og fire bein.

Mange av de frivillige ved Brevik sykehjem er tilknyttet Røde Kors. De har til sammen til sammen 61 frivillige i Porsgrunn som gjør en innsats for beboerne på sykehjemmene våre.

De frivillige skaper aktivitet og sosiale møteplasser for seg selv, samtidig som de gir mye til eldre som har behov.

Røde Kors ønsker at flere seniorer i Porsgrunn kommune skal ta del i denne aktiviteten. I dag fikk de 10 000 kroner av ordfører Robin Kåss. Pengene skal gå til arbeidet med å verve og kurse flere besøksvenner, samt kjøpe inn litt nødvendig utstyr. Bevilgningen ble feiret med en markering på Brevik sykehjem i dag.

Ordfører Robin Kåss serverer kake til beboerne ved Brevik sykehjem

Er du interessert i å bli besøksvenn? Da kan du enten bli det via Røde kors, eller ved Besøksvenntjenesten til kommunen.

Ønsker du å bli frivillig via Røde Kors, registrerer du deg her: https://www.rodekors.no/bli-frivillig/

Ønsker du å bli Besøksvenn via kommunen, ringer du koordinator Brit Robertsen på 971 77 440