'''
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spør oss direkte!

Via nettprat eller sms.

Start nettprat »

Fører stafettpinnen videre etter Hydro

Bilfinger Industrial Services Norway AS, med hovedkontor på Herøya, går bra. De holder på med heftige forbedringsprogrammer for å være konkurransedyktige i markedet, men rekrutterer kontinuerlig nye ansatte.

På bildet (foran fra venstre): Robin Kåss (ordfører), Paul Rune Aasrum (administrerende direktør i Bilfinger), Janicke Andreassen (varaordfører), Øyvind Solbakken (næringsutvikler), Gunnar Bråthen (ansvarlig for marked i Bilfinger), Tor-Morten Thorsen (tillitsvalgt i Bilfinger), Dag Harald Madsen (Bilfinger) og Per Wold (rådmann).I løpet av de siste 10 månedene har bedriften ansatt rundt 100 mennesker fordelt på de 15 lokalitetene bedriften har i Norge.

Totalt har den tyskeide bedriften 1590 ansatte i Norge. Av dette er 90 lærlinger og 200 innleide. De tjener fortsatt penger i et fallende marked. Omsetningen ligger på samme nivå som i fjor.

Det er ikke alle som vet det, men Bilfinger er Telemarks største privateide arbeidsgiver.

Disse hyggelige fakta ble presentert for ordfører Robin Kåss, varaordfører Janicke Andreassen, rådmann Per Wold og næringsutvikler Øyvind Solbakken under et bedriftsbesøk tirsdag.

Om Bilfinger
Bilfinger Industrial Services Norway er en del av det tyske konsernet Bilfinger SE. De er en tverrfaglig leverandør av industrielt vedlikehold, prosjektledelse og engineering, verkstedproduksjon, industrimuring og service. De leverer produkter og tjenester til prosess-, olje og gassproduserende industri, energiprodusenter, infrastruktur og offentlig virksomhet.

Det hører med til historien at Bilfinger Berger Industrial Services AG (BIS) kjøpte Hydro Production Partner (HPP) og Produksjonstjenester (PT) i 2008. I 2013 endret BIS Industrier navn til Bilfinger Industrier Norge AS.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


print utSkriv ut