Folkemøte for Vallermyrene og Bjørntvedt

Ordfører inviterer innbyggere på Vallermyrene og Bjørntvedt til folkemøte onsdag 1. november kl. 18-21.

Studenthuset på Campus KjølnesMøtet holdes i det nye studenthuset på Campus Kjølnes. Det ligger rett utenfor hovedinngangen til Høgskolen i Sørøst-Norge. Bygget er i forskjellige blåfarger.

I tillegg til mange interessante tema og foredragsholdere, er dette en gylden anledning til å se det nye studenthuset fra innsiden.

Folkemøtet er i utgangspunktet for folk på Vallermyrene og Bjørntvedt. Men her er det flere tema mange andre også er opptatt av. Alle er selvsagt velkomne.

Program for kvelden:

• 18:00     Ordfører i Porsgrunn kommune Robin Kåss: Velkommen
  • 18:15     Prorektor ved Høgskolen i Sør-øst Norge Nils Kristian Bogen: Om huset og litt om hva som skjer på høgskolen?
  • 18:30     Prosjektsjef i Statens Vegvesen Roar Gärtner: En statusrapport fra arbeidet i Lilleelvkrysset
  • 18:45     Kommunalsjef i Porsgrunn kommune Aud Fleten: Hva skjer med St. Hansåsen sykehjem?
  • 19:00     Mariann Eriksen (kultur- og idrettssjef i Porsgrunn kommune), Kristian Raflund (Urædd) og Rune Kristiansen (Poseidon) forteller om ny svømme- og idrettshall på Kjølnes og litt om hva som skjer i idrettslaget og i svømmeklubben.
  • 19:30     Pause
  • 19:45     Konserndirektør i Bane NOR Eiendom Petter Eiken: Knutepunkt, mulighetsstudie, tog og togstasjon
  • 20:00     Leder i Vallermyrene Velforening Brynjar Svensen: Hva gjør velforeningen og hvilke saker er de opptatt av?
  • 20:10     Leder i Øvre Bjørntvedt Velforening Trond Eirik Silsand: Hva gjør velforeningen og hvilke saker er de opptatt av?
  • 20:20     President i Porsgrunn Rotary Øivind Høidalen: Planer om løypemerking og gapahuk i Bjørntvedtskogen
  • 20:30     Gruvesjef i Norcem Trond Kaasa: Tanker om etterbruk av Bjørntvedtbruddet
  • 20:45     Styreleder i Porsgrunn utvikling Bjørn Christian Anker: Boligbygging for barnefamilier
  • 21:00     Spørsmål fra salen