Samtalegruppe for unge pårørende og etterlatte

Ung-om-sorg er et gratis tilbud for deg som er i alderen 14-18 år som er pårørende til eller har mistet en av dine nærmeste, og som kunne tenke deg å møte andre som er i lignende situasjon.

Ung fortvilet jenteUng-om-sorg er et samarbeid mellom Den norske kirke og Lindrende enhet i Skien kommune.

Gjennom Møtestedet Ung-om-sorg ønsker initiativtagerne å gi ungdom muligheten til å bearbeide opplevelser knyttet til sykdom og dødsfall. Lederne av gruppen er sykepleier fra lindrende enhet og diakoniarbeider fra Skien kommune.

Gruppen møtes hver tredje tirsdag, fem tirsdager i løpet av høsten. Samlingene foregår på Helsehuset vis a vis Sykehuset Telemark. Hver samling starter med litt enkel mat. Det vil i løpet av samlingen være en gjest som snakker om temaer knyttet til alvorlig sykdom hos sine nærmeste, og om det å miste noen man er glad i.

Tilbudet er gratis og for ungdom i hele distriktet. Det er livssynsnøytralt og stiller ingen krav til kirkelig tilknytning eller livssyn. Det er viktig for hele gruppen at de som melder seg på kommer på alle samlingene.

Sted: Skien Helsehus, Ulefossveien, Skien

Dato: 12. september, 3. oktober, 24. oktober, 14. november og 5. desember

Tid: Kl. 18.00 - 20.00

Påmelding:
Påmeldingsfristen er 8. september og gjelder for alle fem kveldene. For påmelding eller mer informasjon, ta kontakt med diakoniarbeider Siri Seltveit Danielsen på tlf. 476 75 464 eller e-post: siriseltveit.danielsen@skien.kommune.no.