'''
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Spør oss direkte!

Via nettprat eller sms.

Start nettprat »

En lørdag med mye aktivitet i byen

På formiddagen lørdag 30. april skjer det mye i Porsgrunn sentrum. Sykkelmekking og gateløp utenfor rådhuset, Sjøvettdag på DuVerden, porselensvandring og markedsdag for butikkene er bare noe av det du kan oppleve om du tar turen til byen.

Arrangementene på rådhusplassen medfører at Storgata blir stengt forbi plassen mellom i tidsrommet 11-15. Det anbefales å gå eller bruke sykkel i byen denne dagen. Sykkel er spesielt lurt ettersom du kan få en gratis sykkelsjekk.

Få sykkelen i storform gratis
Sykkelmekkedagen finner sted på rådhusplassen kl. 11-14. Her kan du gratis sjekke luft i dekk, få smøring, sjekke bremser og justere gir. I tillegg blir det sykkelløp og sykkelbaner med hindring for barn.

Du får også mer informasjon om sykkel, informasjon om Bypakke Grenland, På sykkel i Telemark og Sykle til jobben. Utdeling av frukt, drikkeflasker mm.

Arrangør: På sykkel i Telemark ved Michel Fouler, Bypakke Grenland, Norges Bedriftsidrettsforbund og Sykle til jobben-aksjonen.

Link til arrangementet på Facebook

Reparerer sykkelkjede

Løp for mange
Barn og unge i Normisjon arrangerer gateløp til inntekt til prosjektet “Like mye verdt” i Bangladesh og leirarbeidet på Oksøya. I tillegg til løpet blir det show fra scene.

Gateløpet arrangeres kl. 12-14

Link til arrangementet på Facebook

Illustrasjon av Løp for mange

Sjøvettdag på DuVerden
Hele familien er velkommen til Sjøvettdagen på DuVerden kl. 12-14.

Bli med på livredningskurs for barn, lær deg å knyte knuter, prøv å lage sjømat på bålpanne, og ta en tur med båten Elias!

Brannvesenet kommer også med brannbil og Politiet stiller med sin båt.

Gratis inngang til alle aktiviteter og utstillinger på senteret.

Link til arrangementet på Facebook

Eliasbåten kommer på Sjøvettdagen

Porselensvandring
Bli med Per Kåre Mehlum på porselensvandring i Storgata. Vandringen starter ved rådhuset kl. 11.00 og ender opp på Porselensmuseet på porselensfabrikken.

Mehlum har jobbet som kulturkonsulent i mange år, og kjenner godt til porselenshistorien og porselensutsmykkingen i porselensbyen. På Porselensmuseet blir det omvisning, kaffe og kake. Pris kr. 100,-

Porselenskopp

Markedsdag i brustrøket
Butikkene i brustrøket har markedsdag kl. 10-15.  De lover gode tilbud.

Les mer her

Oversikt over flere arrangementer finner på Visit Grenlands arrangementskalender

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


print utSkriv ut