Eldreprisen 2017

Kjenner du noen som har gjort en ekstra innsats for eldre i Porsgrunn kommune? Nå kan du foreslå kandidater, eller selv søke på den nye Eldreprisen 2017 på kr. 10.000,-. Vinneren må gi prisbeløpet videre til et fritt valgt formål for eldre i kommunen.

Eldreprisen

Bystyret vedtok i sitt møte 08.12.16, sak 101/16, å opprette en Eldrepris for Porsgrunn kommune, med virkning f.o.m. 2017.

Eldreprisen er en hederspris til organisasjoner, grupper eller enkeltpersoner, som har utmerket seg særskilt gjennom sin innsats for eldre i Porsgrunn kommune.

Eldreprisen på kr. 10.000,- vil bli delt ut på Eldredagen 1. oktober 2017 i Ælvespeilet kulturhus. Forutsetningen for prisen, er at prisbeløpet gis videre til formål for eldre. Dette formålet vil bli offentliggjort i forbindelse med overrekkelse av prisen.

Porsgrunn kommunes Eldreråd utgjør juryen, som nominerer vinneren/vinnerne for hvert år.

Begrunnede forslag på kandidater til prisen sendes innen 1. september 2017 til: Eldrerådet v/sekretær Åsne Rongved, Postboks 128, 3901 Porsgrunn eller pr. epost: asne.rongved@porsgrunn.kommune.no