Brann i Frednes barnehage

Rett før klokken 09.00 onsdag morgen ble det meldt om kraftig røykutvikling fra Frednes barnehage. Kort tid senere sto barnehagen i full fyr. Situasjonen er nå under kontroll, og det foretas etterslukking på stedet.

Frednes barnehage i brannAlle barn og ansatte ble raskt og effektivt evakuert fra stedet. De fikk opphold på Frednes sykehjem, inntil foreldrene fikk hentet barna.

- Det er flott som folk stiller opp, sier kommunalsjef for oppvekst Tollef Stensrud.

I barnehagen går det 56 barn fordelt på tre avdelinger.

- Det jobbes med å finne et alternativt sted for barna å være i tiden fremover. En løsning blir presentert i løpet av dagen, sier Stensrud.

Ordfører takker brannmenn for innsatsenOrdfører Robin Kåss var kjapt på åstedet. Han takker alle involverte for innsatsen.

- Mange har lagt ned en flott innsats i løpet av dagen. Det gjelder blant annet ansatte i barnehagen, ansatte på sykehjemmet, kommunens eiendomsavdeling, politi og ikke minst brannmannskap. Takk skal alle ha, sier Kåss.