Bidrar med 50 000 kr til ATV på Jarseng

Porsgrunn kommune er med på et spleiselag som sikrer snø på Jarseng til vinteren. Idrettslaget Ørn trengte 300 000 kr til ny firehjuling med nødvendig utstyr. Med til sammen 150 000 kr fra Porsgrunn og Skien kommuner er pengene er i boks.

Dermed blir det snø i skiløypa til vinteren også.

Bakgrunnen for pengerullingen er at den gamle løypebilen har tatt kvelden. ATVen skal brukes når de produserer snø. Da er det mye flytting av slanger og snøkanoner. Dessuten skal den brukes til vedlikehold av løypene både på sommer- og vinterstid.

I dag møtte Porsgrunns ordfører Robin Kåss og Skiens varaordfører Erik Næs representanter fra Ørn for overlevering av pengestøtten.

Nå har ørn fått nok penger til en ny ATV
På bildet: Jan Meen, Bent A Eriksen, Robin Kåss, Tore Ulleland, Julie Skaadel, Erik Næs, Dag Nielsen, Nils Haagenrud Richard Steen-Hansen.

- Dette er en god investering i folkehelse. Løypene brukes av alt fra småunger til toppidrettsutøvere. Selv om selve anlegget ligger i Skien, er det mye porsgrunnsfolk her. En av traseene starter til og med på Kjølnes, sa ordfører Robin Kåss.

- Vi er veldig takknemlige for all den frivillige innsatsen idrettslaget legger ned i løypene. Her er det gjerne snø fra tidlig i november, la han til.

Jarseng er kanskje det stedet i Grenland med mest snø. Det er ikke bare naturen som sørger for det. Det gjør også dugnadsgjengen i Ørn. Årlig legger de ned rundt 1000 dugnadstimer for å gjøre løypene bra for grenlandsfolk.